Lady Lipstick julkaisi viime vuonna kokoelman blogikirjoituksia Lipstick Mafia Stories -kirjana. Osa stooreista on aiemmin julkaistu Lipstick Mafian blogissa vuodesta 2015 alkaen, kannattaa siis selata blogia ajassa taaksepäin tai hommata pieni musta kirja käsiisi esim. Kariston verkkokaupasta 🙂

Kesän kunniaksi halusin nyt julkaista ystävysten ennen blogissa julkaisemattoman Italian seikkailun. Kolme stooria heinäkuun alun kunniaksi, yksi päivässä, olkaapa hyvät!

Lipstick Mafia Stories sisältää tarinoita naisten seksuaalisuudesta 2010-luvulla, suoraan ja hauskasti. Kirja sai alkunsa aidosta viiden naisen WhatsApp-ryhmästä, jonka ruuhkavuosien makuisen arjen Lady Lipstick kokosi ja muokkasi kirjaksi. Meeri, Maiko, Erin, Vilja ja Noora elävät kolme-nelikymppisten arkea parhaimmillaan ja pahimmillaan. Naisia yhdistää elämäntilanne, johon kuuluvat puoliso ja pienet lapset,
arjen kipuilut ja musta huumori, parisuhteen haasteet ja tähtihetket. He ovat perillä toistensa elämästä, vaikka näkevät fyysisesti harvoin. Ehkä juuri siksi seksistä ja seksuaalisuudesta jutellaan vallattomasti ja estoitta.

ITALIASSA 3/3

Open fantasia

Noora: Hei, shh. Tuossa pöydässä istuu mun yksi oppilas. Millä vitun tuurilla mun täytyy vittu Italiassakin varoa kiroilemasta! Tämä loma on mun henkireikä. Mun täytyy saada kiroilla ja puhua huonosti yksi viikko vuodesta! Saa-ta-na.  

Vilja: No ei kai tolla nyt mitään kasvatuksellista merkitystä ole, sähän opetat lukiossa. Toi kundi on jotain kakskymmentä. Sähän voisit panna sitä. Panisitte ja polttelisitte ja kiroilisitte kuin eläimet! Muutenkin oot erikoistunu noihin nuorempiin. Vai pitääkö olla tumma Don Juan?

Noora: Nyt vittu hiljempaa! Ei saatana se tulee tänne.

Samuel: Moro. Rouva opettaja, jännä törmätä täällä. Ootko lomalla täällä, vai?

Noora: Noh, kyllä. Tässä ystävien kanssa aamuteellä parhaillaan. Entä itse?

Samuel: Joo tyttöystävän kanssa ollaan, mun iskällä on tossa rinteessä huvila, tultiin tähän hotellille brunssille.

Noora: Upea paikka. Kyllä tuolla varmasti mieluusti lomailee.

Samuel: No joo. Täytyy lähtee. Mukavaa lomaa!

Noora: Samoin sinulle Samuel!

Meeri: ”Samoin sinulle! Tässä me ystävättärien kanssa vaihdellaan reseptejä ja kernaasti teetä nautitaan!” Tsiisus! Mistä toi tulee? Kevyt opettajamaneeri! Hahaha!

Noora: Helvetti. Nyt sitä kuoharia tänne. En tiiä mikä helvetti siinä on, mutta aina pukkaa kirjakieli päälle kun näen oppilaita. Joko saa juoda ilman tuoremehua. Se närästää.

Maiko: Samuel takuulla ajattelee sua runkatessaan. Kaikilla äijillä on opettajafetissi. Ja tuo kundi ei meinannut mahtua björnborgeihinsa äsken. Mmm, nuorta lihaa.

Noora: Niin varmaan. Mut joo, tuon nuoren miehen kun voisi pullottaa odottamaan parempaa hetkeä. Saatanan hyvä kroppa ja terävä tyyppi, mutta heittää kaiken menemään. Liikkuu hämärissä porukoissa. Tatuointeja on niin paljon, ettei niitä pysty laskemaan. Mutta jotain hiton kiimahormonia se erittää, en pysty vastustamaan. Ja väsymätön suihinottaja se on. Ei tarvii pyytää, siihen se heittää mut selälleen sängylle ja repii vaatteet päältä…

Maiko: Mistäs nyt tuulee?

Meeri: Shh, anna sen kertoa!

Noora: Se katse on parasta. Ei kysele mitään eikä lässytä. Painaa kädet auki ja sänkyä vasten. Levittää jalat ja kiusaa reisien sisäpintaa. Painaa jalat enemmän auki ja ihailee näkymiä. Puhaltelee viileää ilmaa iholle. Hymyilee ja himoitsee. Vahva ja ronski ja piripintaan täynnä testosteronia. Välillä vain katsoo ja antaa mun kiemurrella. Kehuu tuoksua ja ihoa. Veri pumppautuu paikkoihin ja alapäätä pakottaa. Nolottaa. Olen punainen, kiiltävänmärkä ja täysin valmiina. Kypsä nainen ja nuori kiihkeä kokelas. Sillä on vielä bokserit jalassa eikä anna mun koskea, mutta näen kyllä mitä on tulossa. Härnää pari päivää liian pitkällä parransängellä. Sitten äkkiä tarttuu kiinni juhla-ateriaansa ja syö suihinsa.

Maiko: Sillä lailla.

Noora: Pitäiskö syödä jotain? Onks kellään ruohoo?

Vilja: Senkin pössyttelijä. Mä kerron Rehtorille.

Noora: Mä kutsuisin sitä pari kertaa rehtoriks ja kaikki olisi anteeksi an-net-tu.

Maiko: Lähdetään vanhaan kaupunkiin syömään, johonkin sikahyvään pitseriaan.

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *