Olin pihasaunan lämmityspuuhissa viikonloppuna kun tämä ihana viesti tipahti inboksiimme. Saimme luvan julkaista sen blogissa. Kiitos Sinulle!

Hei Rosa ja Lady Lipstick!

Olen 21-vuotias nuori nainen ja olen kuunnellut Lipstick Mafiaa Suplan kautta. Olen rakastanut ohjelmaanne, sillä oma seksuaalisuuteni ja seksi ylipäänsä kiinnostaa. Olen vasta yliopisto-opinnot aloittaessani alkanut seurustella ensimmäistä kertaa elämässäni ja ohjelmanne kuuntelemisesta on ollut paljon apua. Minua kiusattiin hyvin rankasti peruskouluaikanani ja sairastuin keskivaikeaan masennukseen lukiossa, mutta selvisin siitä. Koulukiusaaminen kuitenkin jätti itsetuntooni todella syvät haavat, jotka eivät ole vieläkään kunnolla arpeutuneet, eivätkä ehkä koskaan arpeudukaan. Olen muutenkin luonteeltani melko vetäytyvä ja ujokin, mutta kuitenkin melko sinut kroppani kanssa. Kiusaamiseni keskittyi lähinnä psyykkisiin ominaisuuksiini, ei niinkään kroppaani. Sairastan myös kroonista munuaissairautta, mikä vaikuttaa myös minäkuvaani.

Oikeastaan teidän ohjelmanne kannustamana uskaltauduin ensimmäistä kertaa erotiikkaliikkeeseen ja lähdinkin sieltä ensimmäisen, melko suloisen fuksianpunaisen sauvan kanssa. Sen kanssa todellakin opin lisää omasta kropastani ja saatoin käyttää myös äärimmäisen vilkasta mielikuvitustani uudella tavalla. Se oli pitkään vain oma salaisuuteni, kunnes poikaystäväni kerran vahingossa löysi sen etsiessään liukuvoidetta kaapistani. Hienovaraisena yksilönä hän ei sanonut mitään silloin, mutta  kerran yllätti minut täydellisesti hakemalla sen kesken sekstailumme. Hauskaahan siitä tuli.

Sain kipinän kirjoittaa teille, kun muutama päivä sitten uskaltauduin siinä jälkihehkuissa kysymään poikaystävältäni, että mikä kumma minussa häntä oikein viehättää. Hän mietti hetken ja aloitti sanomalla ”sulla on tosi kiihottava peppu, sellanen väärinpäin käännetty sydän”. Hän myös mainitsi yhdeksi viehättäväksi piirteeksi ”sulla on myös tosi kova libido”. En ehkä ollut koskaan ajatellut asiaa, mutta ehkä hänen silmissään todella tiedän, mitä haluan. Samalla kysyin häneltä, että haittaako häntä, että käytän hieromasauvoja. Hän katsoi minua pitkään ja sanoi: ”Musta toi on outo kysymys. Ei se mulle kuulu, mitä sä ittes kanssa teet.” Jotta tämä viesti ei menisi ihan poikaystäväni kehumiseksi, jatkan vielä kertomalla, että hankin juuri itselleni uuden sauvan, suloisessa vaaleanpunaisen sävyssä. Nyt erotiikkaliikkeeseen astuminen ei tuntunut niin ylitsepääsemättömältä esteeltä, johon olisi pitänyt psyykata itseään monta päivää etukäteen. Olette monta kertaa painottaneet ohjelmassanne, että kumppanin kanssa kannattaa puhua ja niin minä tein.

Näin lopuksi haluan vielä kovasti kiittää teitä mahtavasta ohjelmastanne ja hyvistä neuvoista. Jatkakaa samaan malliin!

Rakkain terveisin X

 

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *