Tervetuloa mukaan SE – Seksipuhekirjan takahuoneeseen. Olemme Rosan kanssa kirjoittamassa kirjaa seksipuheesta eli seksuaalisesta kommunikaatiosta, joka siis on toki muutakin kuin puhetta. Julkaisimme keväällä 2017 NE – Kuukautiskirjan, joka on ensimmäinen suomenkielinen tietokirja kuukautisista. SE – seksipuhekirjassa aihe on laajempi. Nyt käsittelemme seksuaalisuutta ja sitä miten sen kukin kokee ja miten siitä kommunikoi. Ote on edelleen sama; tartumme aiheeseen suoraan ja huumorilla ja kirjasta tulee kauniin visuaalinen. Tässä blogikirjoituksessa jaamme kirjasta yli jääneet herkkupalat, Seksiaakkoset!

Seksiaakkoset

A niinkuin alkoholi. Estot häviävät niin hyvässä kuin pahassa.

B niinkuin B-rappu eli peräreikä. Se löytyy kaikilta ihmisiltä ja olkaamme siitä kiitollisia. Esimerkiksi meritähdiltä peräreikä puuttuu ja he joutuvat kakkaamaan suunsa kautta.

C niinkuin C-kuppi eli osalla ihmisistä on rinnat ja osa rinnoista valjastetaan C-kuppikoon rintaliiveihin. Rinnat ovat kauniita ja käteensopivia kaikissa kokoluokissa.

D niinkuin dildo eli tekopenis. Puisena versiona sopii mainiosti esimerkiksi sisustusesineeksi eli suomalaiseksi puudesigntuotteeksi.

E niinkuin eläin. Voi naida kuin kani, käyttäytyä kuin aasi, mutta toiselle ei saa koskaan olla sika.

F niinkuin fakiirimatto. Hyvä seksi auttaa uniongelmiin ainakin siten, että valvominen tuntuu hauskemmalta. Senkin voi antaa joululahjaksi.

G niinkuin gerbiili, joka on urbaanilegendan mukaan yksi niistä miljoonista asioista, joita ihmiset tunkevat ruumiinaukkoihinsa vaikka ei kannattaisi. Ihmisen ikävää toisen luo gerbiili peräsuolessa ei kuitenkaan tyydytä.

H niinkuin himo. Se on yksi seitsemästä perionnesta yhdessä rakkauden, tyydytyksen, nautinnon, vapauden, ystävyyden ja riemun kanssa.

I niinkuin inhimillisyys eli kauneinta ihmisessä on hänen epätäydellisyytensä. Täydellisyys on pelottavaa, mutta me kaikki virheinemme olemme kauniita ja ihania.

J niinkuin jyystö eli on se vaan monesta ja monesti aika ihanaa, kun vaan pannaan menemään ja annetaan yhdynnän viedä.

K niinkuin kaula, jota vasten voi painaa pään, kaulan, posken, nenän tai suun ja nuuhkia toisen ihmisen lämpöä ja tuoksua.

L niinkuin läski, jota löytyy jokaiselta ihmiseltä ja se on hyvä. Ihon peittämän läskin hively hellin hyväksyvin käsin tuntuu pehmeältä ja hyvältä. Kokeile!

M niinkuin muisti, joka on jokaisella valikoiva. Koskaan ei ole liian myöhäistä saada onnellinen seksielämä.

N niinkuin nakuilu eli mitä enemmän viettää aikaa alasti rakkaansa seurassa, sitä useammin tsäänssillä on mahdollisuus. Nakupäikkärit on parhautta!

O niinkuin omenainen olo eli posket punaiset ja siemenet sisällä.

P niinkuin penis, joka ansaitsee palvontamenoja.

Q niinkuin kuu, tuo romanttinen kaukainen haaveiden kohde, jota toinen ei voi sinulle antaa, vaikka kuinka sinua rakastaisi, vaan jokainen on vastuussa omasta onnellisuudestaan ja nautinnostaan tässä ja nyt.

R niinkuin rakkaus, joka yhdistettynä seksuaaliseen kiihottumiseen tekee parisuhteesta nautinnontäyteisen.

S niinkuin suu, joka sopii pieksämiseen, suutelemiseen, nuolemiseen, imemiseen ja kiinni pitämiseen.

T niinkuin tauti, joka vie meitä eteenpäin eli lemmenkipeys. On ihan okei haluta rakkautta ja rakkaudentekoja. Pyyteetöntä ja pitkäikäistä.

U niinkuin uusiutuminen, joka voi tarkoittaa kipuamista lattialta matolle, tandembenjihyppyä tai ihan vain sitä, että kokeilette ensi lauantaina jotain, mitä ette ole ennen kokeilleet. Sovitte vaikka, että harrastatte mykkäseksiä tai sokkoseksiä tai nakuilette koko päivän.

V niinkuin se, joka haisee hyvälle. Jota ei pidä hävetä, sillä se on nautinnon ja elämän lähde. Arvokas, kaunis ja voimakas.

W niinkuin WC, joista seksin harrastamiseen ehdottomasti paras on sellainen, jossa on vaipanvaihtomahdollisuus. Ne ovat useimmiten puhtaita, tilavia ja ihmiset ymmärtävät että siellä hieman kestää.

X niinkuin X factor eli se jokin, joka tekee sinusta erityisen, ihan omanlaisesi. Sinun pitäisi aina saada tuntea olevasi hyväksytty ja rakastettu juuri sellaisena kuin olet, vaikka joskus tuntuukin siltä että hirveät on paineet ja ulkonäkönormit ja sosiaalinen pakkopaita ja lapsetkin aina sitä ja tätä on vaatimassa ja tulee sellainen olo, että vaikka kuinka niitä yksisarvisen kuvia somessa jakelee julistamaan, että sinä kelpaat, niin ettei kuitenkaan kelpaa, mutta on tämä x factor ja sen lisäksi kaikki muutkin factorit, joista sinä rakennut ja se on hyvä ja sinä kelpaat. Masturboipa vaikka hieman niin kyllä se siitä sitten jo helpottaa.

Y niinkuin ystävät, joiden kanssa voi jakaa myös kiusallisia kokemuksia.

Z niin kuin zetor eli traktori, jolla pääsee heinälatoon miettimään, täytyykö romantiikan klisheet ammentaa kulttuurihistoriasta vai voisiko niitä keksiä ihan itse, omaan makuun.

Å niinkuin Ahvenanmaa, jonne pääse ruotsinlaivalla, joka tunnetaan nimellä Fuckboat. Kuivan maan ruotsinlaiva on puolestaan Sokos Hotel Vantaan Tulisuudelma, josta ilman yhden yön seuraa poistuakseen on kuljettava ilmastointikanavan kautta.

Ä niinkuin ässä eli se valttikortti, joka aina toimii. Jos tiedät kiihottuvasi viimeistään silloin, kun pääset imemään hänen penistään, ime hänen penistään. Jos tiedät hänen kiihottuvan viimeistään silloin, kun otat paidan pois, ota paita pois.

Ö niinkuin sormi suussa eli kaikilla meillä tulee seksielämässä eteen hetkiä, jolloin ei tiedä kuinka toimia. Silloin voi esimerkiksi leikkiä kuollutta, mennä pissalle tai nauraa.

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *