Noora: Voiko legginsit palauttaa nettikauppaan palautussyyllä ”kamelinvarvas”?

Erin: Hehe, toi on paha.

Noora: Noku ne on aivan ihanat. Mutta jos vetää ne takaa vyötärölle asti niin tulee ihan törkee kameli. Ja jos taas edestä yrittää nostaa vatsapömpän piiloon niin selkä on paljaana. Ja jos jättää lantiolle niin jenkkakahvat tulee sen vyötärön päälle.

Meeri: Palautukseen vain! Kuulostaa siltä, ettei malli ole nyt ihan mennyt nappiin. Mut jos pidät niin mieluummin kahvat kuin kameli. Kameli on järkky.

Vilja: Mutta ettekö tiedä, että pulska kamelinvarvas on tän kesän hitti! Siitä oli just juttu joka kiersi somessa. Ja Aasiassa ne haluaa korostaa sitä jopa niin, että siellä on myynnissä alushousuja joissa on “tekokameli” eli semmoinen kuminen sorkka edessä!

Erin: Eikä!

Meeri: Apua. Mä en edes tajua miksi Jenkeissä tehdään hyppyripyllyjä silikonilla ja nyt tämä. Lännestä tulee silikonipyllyt ja tissit ja idästä kamelit. Ja kun muotivillitykset kohtaa Euroopassa, kääk!

Vilja: Mitä sit tapahtuu kun ne kaikki push-upit, stay-upit, hold-upit ja camel-upit riisuu? Lattialla ei olekaan läjä vaatteita, vaan kasa jotain silikonipalleroita.

Maiko: Hehe, niitä kamelipikkareita ei viittis unohtaa yökylään. “Hei ootko nähny mun kamelia sängyn alla?”

Erin: Hahhaaa, huutonaurua!

Vilja: Kävin muuten siellä sen yhden mammaryhmän tapaamisessa. Se oli virhe. Tuli taas kauhea huonommuudentunne ja arkituska.

Maiko: No mitä siellä, pitäiskö yrtit olla jo itämässä ja lapsille urapolku mietittynä?

Vilja: Joku siinä ryhmässä huolehti, että miten sais vegaaniruokia riittävän monipuolisesti kaksosilleen kun ne on vielä monille vihanneksille allergisia. Sanoin, että me yritetään et ei syötäis ihan joka päivä eineksiä.

Erin: Joskus sitä toivois, että lapsi ois värisokee. Pinaatit ei näkyis ruuasta.

Vilja: Sit eräs toinen sanoi jostain ruuasta et ei ne vois ollenkaan syödä tota koska kylmäketju voi katketa. Niillä on kauppalistat excelissä ja luonnollisesti ostokset listattu siinä järjestyksessä kun ne on kaupassa hyllyssä. Koska kylmäketju.

Maiko: Kyllä mulla katkeis kans ainakin verisuonia päästä jos himassa asuis tommonen.

Vilja: Sit otettiin ryhmäkuva ja huomasin et olin taas ihan tööt. Katsoin illalla kotona kuvia ja oon ollu valokuvissa silmät puolitangossa viimeiset viisi vuotta. Ehkä ne viiden vuoden päästä aukeaa taas.

Maiko: Mä tarvitsisin kans nyt jotain piristystä. Lumet suli ja piha paljastuu alta. Pitäis tehdä kauheesti kaikkee mut mitään ei jaksais! Puutarha-angsti! Kaikkialla näen vaan noita Kärcherin mainoksia ja niistä tulee kierukka mieleen, sit alkaa kierukka ahdistaa, pitäisi sekin käydä tarkistuttamassa. Kierukka-angsti!

Meeri: Menkää kuule käymään Alkon pikakassalla. Se kysyy aina paperit. Se piristää!

Erin: Mulle laitto anoppi synttärionnittelut uudesta älypuhelimestaan: “Onnea ja suklaakakkua päivääsi!”. Suklaakakku oli se kakkaemoji. Siinä teille piristystä 😉

Maiko: Anopin paskaiset terveiset 😉

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *