Noora: Kävin kosmetologilla. Se kertoi, että aamulla oli käynyt miesasiakas, jolla oli lahjakortti jalkahoitoon. Se oli kysynyt, että onko pakko ottaa sukat pois? Kosmetologi oli vastannut pokalla, että ei hän tietenkään pakota mihinkään, et ihan miten vain. Ei saatana, mä nauroin niin, että pissat tuli housuun.

Maiko: Mulla oli urologin tapaaminen liittyen siihen operaatioon. Jos laitetaan se nauha tonne alas, kun edelleen meinaa juoksulenkeillä lirahdella. Varsinkin jos menee jotain mäkivetoja tai muuten ponnistelee. Ihan vitun noloa. Mutta en haluis lopettaa juoksemista kun oon vauhtiin päässy. Ja haluaisin kokeilla crossfittiä, mutta entä jos jossain kyykyssä lirahtaa ja siinä muut sitten kannustaa ympärillä??

Noora: Mä tiedän fiiliksen. Mä en vaan tee mitään sellaista, missä olis lirahduksen vaara. On sekin tietty tylsää kun pitää valita tekemisiään sen mukaan, et voiko siinä lirahtaa. Välillä mä muistan treenata niitä lantionpohjalihaksia, latasin semmoisen appiksenkin, mutta sit se taas unohtuu.

Maiko: No mäkin oon treenannu niitä lihaksia, treenikuulilla ja ilman ja vaikka miten. Välillä niin, että pillulihakset kramppaa. Mut ei se tunnu auttavan.

Erin: Meillä on salilla semmonen mammaryhmä, jotka käy babyfitissä yhdessä. Niillä on aikamoisia tarinoita välillä, mitä kaikkee on revenny tyyliin takaa vyötärölle asti synnytyksessä jne. Ja siinä nyt tietysti tarvii sitten fysioterapeutinkin apua, että saa alapään palautumaan. Voi mennä vuosia.

Maiko: No mulle se urologi teki semmosen mittauksen, että piti jännittää lantionpohjalihaksia ja yskiä oikein kovaa ja se näkee sillä ultralla vai mikähän se laite oli, että tuleeko virtsaa läpi. Ja se sanoi, että mulla on “valuvirhe junktiossa”!

Noora: ???

Maiko: Muistatteko kun toisen synnytyksen jälkeen mulla oli olo, että jotain meni pieleen ja ihan kuin olisi haljennut tästä etupuolelta, niin kuin virtsaputkesta? Ei sinne oikeesti tullu edes tikkejä, mutta jäi semmonen olo, että vehkeet meni päreiksi siinä synnytyksessä. Mut nyt toi urologi sanoi, että ei se virtsaputken suu edes mene täysin kiinni, vaan on joku rakenteellinen vika ja se jotenkin kiertyy ja jää raolleen. No terve!

Erin: No ei kai sitten ihme jos mamalla välillä loikatessa lirahtaa!

Meeri: Kaikilla aikuisilla naisilla joskus tulee pärskeitä housuun, ihan varmasti.

Maiko: Niinpä! No nyt sitten voi tehdä sellaisen operaation, missä laitetaan semmonen nauha tukemaan virtsarakkoa niin ei sitten enää lirahtele. Urologi sanoi, että niitä tehdään paljon, hänkin operoi melkein pari päivässä. Ja auttaa yleensä tosi hyvin ja lirahtelut jää kokonaan, paitsi ehkä jos on ollut ihan sellainen tilanne, että valuu vaan eikä mitään kontrollia.

Meeri: No kai sä meet siihen, turha kai sitä nyt on enää miettiä? Ei sitä valuvirhettä kai pysty treenaamalla korjaamaan.

Maiko: No joo kai mä meen. Jotenkin vaan älyttömän noloa. Urologi kutsui mua nuoreksi plikaksi. Ja siinä operaation esitteen kannessa on semmoinen hopeanharmaahapsinen mummo! Mummoleikkaus!

Meeri: No eikö nolompaa ole märät housut? Ei se tenakaan kiva ole juoksutrikoissa.

Maiko: No joo. Mut jos ei se auta niin kai mun täytyy sit vaihtaa vesijuoksuun, siellä ei niin haittaa jos välillä lirvahtaa… 😉

Erin: Yhyyy. Nyt mulle tulee aina tää keskustelu mieleen kun hallilla näen ne vesijuoksijat, jotka hiljaa kiertää sitä rinkiä.

Meeri: Mä oon niin onnellinen kun ei enää ole mitään vauvauintia ja kuopuskin ui isossa altaassa. En kestä sitä lastenaltaan hailakkaa kelmeää vettä sunnuntaiaamuisin, jossa mukulat roiskii ja heittää sua jollain renkailla ja itse on ihan kananlihalla ja siksi pakko kyykkiä kaulaa myöten siellä.

Maiko: Yrität lapsille opettaa, että on tärkeää oppia uimaan kunnolla ja vettä ei saa pelätä ja sit “äiti ei nyt halua sukeltaa täällä”.

Vilja: Viime kesänä uimarannalla tehtiin hiekkalinnaa kun siinä yksi pikkujantteri ensin huusi äitille, että pissahätä! Ja sit hetkeä myöhemmin: “Ei ookaan!”. Ja sit näin kun sen kulmat rypistyi ja keskittynyt ilme ja sit se kaivoi uikkariaan ja pintaan pullahti pökäle. Ajatteli varmaan, ettei siitäkään jää kiinni. Mä kiikutin muksut samantien kotiin ja sanoin, että sillä rannalla oli loppukesän sinilevää.

Erin: Eijei!

Maiko: Mut tiedättekö. Kun kysyin siltä urologilta, että estääkö se nauha squirttaamista eli naisten ejakulaatiota, kun se neste kai tulee myös virtsaputkesta vaikka ei pissaa olekaan, niin se ei ollut kuullutkaan koko asiasta???

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *