Maiko: Nyt on silleen, että mies soitti kun on niin raskasta lentää busineksessa, koska siellä ei saa hetken rauhaa, koko ajan on joku jotain tarjoamassa.

Noora: Jaxuhalit Maiko sun miehelle! On varmaan rankkaa tulla kotiin! Onneks ehdit vielä nopsasti leipoa vaikka pullaa niin on kiva tuoksu vastassa!

Maiko: On se kyllä rankkaa. Se on ollut reissussa nyt 9 päivää. Olen ollut kipeenä tuosta ajasta 9 päivää. Menkat on kestänyt tuosta ajasta 9 päivää (vittu oikeesti!). Vanhemmat muksut ovat päättäneet aloittaa teini-iän ja vetävät vuoron perään kilareita. Ja välillä ohimennen itkettävät pienintä. Työt on ”vähän” kasassa, ”seitinohut” stressi, ”kevyt” rapakunto ja ”ohuehko” vitutus.

Vilja: Onhan se ny jos lentoemo tyrkyttää shampanjaa koko ajan. Keskeytyy leffan katsominen.

Noora: Ja toivottavasti ne sun menkat ny loppuis myös, olis kivampi miehen tulla.

Vilja: Varaudu “Nuha lähtee nussimalla” -kommenttiin!

Maiko: Ei ehdi paljon ehdotella kun perävalot vaan vilahtaa. Siis mun autosta.

Meeri: Varo Manjetlagia!

Maiko: Mä oon kyllä niin sippi, että enpä tiedä jaksanko kovin pitkälle eteisestä. Iltaisin mun omaa aikaa on se kun meen kylppäriin itkemään.

Vilja: Mun yks kaveri avautui: “Ettehän te naiset tarvii miehiä enää mihkään, te tienaatte hyvin, teillä on paremmat verkostot ja huippuvibrat.”

Noora: Tuo on kyllä totta. Ja parempi resilienssi!

Erin: Mikä se on?

Noora: No se on se, et kuinka nopeesti nousee niistä itkuraivareista kylppärissä. Mä oon harjoitellu. Oon jo aika hyvä! Oon ottanu oppia vanhalta kollegalta. Se sanoi aina: “Vartin saa katua ja sit ettepäin!”. Mulla se on vartin saa porata.

Meeri: Mulla menee elämänilo näihin kaikkiin harjoituskuskauksiin. Siinä kun taas oli läpystä vaihtotilanne kuraeteisessä, niin olispa ollu helpottavaa jos toinen ei oksentais kaikkea pahaa oloa päälle vaan vaikka halais.

Erin: Tilanne on silti parempi kuin naapurilla. Mies toi joululahjaksi timanttikorvikset, nainen antoi avioeropaperit. Siinä kysyttiin äijältä resilienssiä!

Meeri: Mä huomasin, että aika ankeaa on watsappailu ollut viime aikoina miehen kanssa. Meidän kaikki kommunikointi on tyyliin: “Monelta tuut?”, “Klo 17.30 niinku sanoin!”, “OK”. Tai “Tuo leipää”, “ok”. Tää ryhmä on mun henkireikä. Et vaikka teitä ei näekään just koskaan, niin olette mielessä ja siksi lähellä.

Maiko: Meidän keskustelu on kans pääsääntöisesti WhatsAppissa. Siellä me ollaan mies ja vaimo. Kotona kun enimmäkseen isä ja äiti. Ja mä oon huomannu, että kun menee hyvin, tulee käytettyä emojeita, koko keskustelu voi olla sydämien vaihtoa ja jotain munakoisoja. Mut kun tapellaan, niin silloin käytetään sanoja.

Erin: Mä en jaksa näpyttää. Mä aina soitan. Ja senkin takia, et Rantaruotsalainen ei ymmärrä mun emojivitsejä.

Noora: Huomasitteko sen jutun siitä tyypistä Tinderissä, joka sai kymmenittäin puhelinnumeroita naisilta viestimällä ainoastaan emojeilla?!?

Meeri: No huh.

Maiko: Hei! Clue muuten ilmoitti just että: “New cycle is about to begin” Mitä helkkaria??!!!

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *