Maiko: Tiistaina alkoi Wine elämää. Eli punaviinin arkitissuttelua sillä varjolla, että koska takka.

Meeri: No täällä näkyy sit jo uusinnat. Olin just laittanut yöloussonit ja menossa kerrankin terveellisen iltapalan jälkeen ajoissa nukkumaan kun lasten sängystä kuuluu: “Äiti, mun kutittaa päätä.” Siitä suora leikkaus kylppäriin, jossa istuttiin shampoot päässä, ja mä join viiniä ja vedin suklaata melkein kääreineen päivineen. Ja lapset soitti repeatilla tubesta “Pen Pineapple Apple Pen”iä.

Vilja: Eikä! Taas tää täiaika. Voimia sinne!

Maiko: Voi ei. Musta tuntuu että joka toinen Helmi-viesti on jotain täitä tai kihomatoja. Siksi mä en luekaan niitä. Hyvä, että edes joku metatyö on Masterilla hallussa.

Erin: Mä tarttisin nyt kipeesti aikalisäpanon.

Meeri: Minkä?

Erin: Kun on riita ja tarvii seksiä. Voisin panna Rantaruotsalaisen kanssa, mut sit jatketaan riitelyä. Oon suuttunu ja kypsä siihen, mutta panettaa.

Meeri: Tää on mulle ihan uutta. Jos oon suuttunu mieheen, en todellakaan pysty suutelemaan ja rakastelemaan.

Maiko: Aikalisäpanoon ei kuulu suutelua. Siinä vaan hoidetaan homma.

Erin: Just niin. Ei mitään hempeilyä. Ei tarvii edes katsoa toista. Vaikka takaapäin. Mut en halua ehdottaa sitä jos on riski että tuun torjutuksi. Paskaa, että avioliitossa tarvii vieläkin pelata näitä pelejä.

Maiko: Totta tuo!

Meeri: Mitä jos kuule yrittäisitte kauheen vanhanaikaisesti puhua ja selvittää ne asiat ja sit oliskin sovintoseksiä?

Noora: Mä harrastan tossa tilanteessa omaa kivaa.

Erin: No joo, mut ei se ole sama kun haluaa toista fyysisesti ja puhuminenkin on helpompaa sitten jälkeenpäin. Enkä mä halua ehdottaa sitä puhumista koska se olis nyt kyllä Rantiksen tehtävä!

Maiko: Master yritti tänä aamuna oikein isosti kisutella. Ensin herättää mut kysymällä sen mentholipurkkien perään, että oonko nähny. Just siihen kysymykseen on ihana herätä. Ja sit se sanoo: “Niinku mentaalisesti panettais tosi paljon”. Jaa. No siitähän mä sit tosi paljon innostun. Mua ei enää fyysisesti haluta mutta henkisesti häntä panettais, niinkö? Hiton mentaalirakastaja.

Erin: Mentholirakastaja. Haha!

Noora: Nyt päivän paras. Koulun vanhempainillassa kässänope kertoi, että nyt ku ei enää saa sanoa tekninen ja tekstiilityö, niin täällä on yläkerran ja alakerran käsityöt! Ja mun kävi sitä opea  sääliksi, kun se jengi repes. Mä luulen et ne ei talon sisällä olleet tajunneet välttämättä koko kaksoismerkitystä, kun niille on itsestään selvää et teknisentyön luokka on kellarissa ja rättikässän yläkerrassa.

Meeri: 🙂

Erin: Sehän olis vaan modernia jos koulussa opetettais alakerran käsitöitä. “Petri tässä opettaa alakerran käsitöitä.” Kyllä jokaisen pitäisi opetella itsetyydytystä. Kaipa munkin täytyy vaan hoitaa tää tilanteeni itse.

Maiko: “Äiti, mitä sä teet siellä?” “Viimeistelen käsityöprojektia!”

Meeri: Nyt ei jumankauta ole totta tämä!

Meeri: Pyysin Isokihoa imuroimaan kun olin yön hoitanu täipyykkiä. Lupasi tehdä sen, mutta sanoi käyvänsä ensin jossain. Ja nyt se tuli kotiin kaupasta. Mukanaan uusi Dyson (ultramodernin näköinen avaruusmuna, jolla kai voi imuroidakin kunhan ensin opiskelee tohtoriksi) ja kotiteatterilaitteisto! Kuulemma on jo pitkään pitänyt laittaa toi kotiteatteripuoli kuntoon, että voi kotitöitä tehdessä kuunnella langattomista kuulokkeista musiikkia. (Täh!?!) Niitä haluamiaan kuulokkeita ei nyt ollut liikkeessä joten ne jäi tilaukseen. Onni onnettomuudessa kuitenkin, illalla tulee joku peli, joka on nyt ihan erilainen katsoa ja kokea kun hän ensin virittää nämä laitteet, joissa on JALKAPALLOMOODI! Kutsutaanko naapurit kisastudioon?

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *