Rakkauden tekoja omalle keholle

Seksuaalista itsetuntoa voi toki hellä ja halukas rakastaja tai kumppani korottaa, mutta paljon voi tehdä myös itse. Se on nimittäin oman pään sisällä se kuvitelma, että olisi olemassa joku haluttavan naisen ulkonäkönormi, joka olisi välttämätöntä täyttää saadakseen vinhan ja antoisan seksi-elämän.

Heikoin seksuaalinen itsetunto onkin sen ikäisillä naisilla, joita mainoskuvastot herkimmin tarjoavat kaunottaren malliksi. Itse olen ollut tyytymättömimmilläni omaan vartaloon silloin kun olin aivan jäätävässä tikissä. Ei tehnyt jatkuva jumppasalin peiliin tuijottelu hyvää, kun en ollut oppinut katsomaan itseäni muutoin kuin arvostellen.

Hyvä seksuaalinen itsetunto ei tietenkään liity ainoastaan ulkonäköön. Myös estottomuus ja aistillisuus auttavat: että osaa havaita kaikki moninaiset aistinsa, maun, hajun, tunnon, ja niiden eroottiset mahdollisuudet. Ettei pelkää holtittomuuttaan nautinnon ylimmällä hetkellä tai rajoita seksielämäänsä paheksunnalla ja nolostelulla. Seksi on nimittäin hauskimmillaan turvapaikka, jossa ei tarvitse katsella itseään ulkoapäin vaan vain hämmästellä omaa kapasiteettiaan nauttia.

Hyvää seksiä ja seksuaalista itsetuntoa ei voi laskea yksin kumppanin hyvyyden varaan. Itse on annettava ja otettava lupa nauttia omasta kehosta ja sen kaikista voimista. Iho on ihmisen suurin elin, eikä se tiedä silittääkö sitä kaverin käsi vai oma käsi. Jos on esimerkiksi ongelmana se, että vihaa vartaloaan, antamalla vartalolleen rakkauden tekoja voi opetella iloitsemaan siitä kuka ja mikä on.

Minä silittelen itseäni päivittäin. Silitän käsivarsiani kun ne ovat paljaat. Oikeastaan silittelen itseäni vähän väliä sieltä sun täältä, minne suinkin yletän. Nuorempana minulla oli tapana keskittyessäni työhön pitää toista kättää paidan pääntiestä rinnan päällä. Oma tissi oli ikään kuin turvakahva. Tästä varsin autistisesta tavasta jouduin opettelemaan pois eduskunnassa, jossa on käytännössä koko ajan kameran katseen alla. Huomasin nimittäin kerran jos toisenkin hiplailevani tissiäni kesken täysistunnon. Nykyään kun kuljen kotona alasti, saatan hyvinkin pitää käsiä rinnoillani. Näin minun vartaloni tietää koko ajan, miten ihana se mielestäni on.

Toinen hyväksi katsomani neuvo on masturboida päivittäin. Nainenhan on siitä eri kätevä, ettei millään ehdy. Itsetyydytys ei ikään kuin tyydytä, vaan pikemminkin nostattaa seksuaalienergiaa. Ei sillä, kyllä minä miehillekin ahkeraa masturbointia suosittelen. Yksi miespuolinen ystäväni kertoi olevansa kateellinen naisille, jotka ovat välittömästi lauettuaan pelikunnossa. Hän jos erehtyy masturboimaan juuri ennen kuin vaimo saapuu himokkaana kotiin, siinä ei heti mihinkään pysty. Lohdutin häntä kertomalla, ettei vaimoa varmastikaan harmita, jos mies kerran vain antautuu cunnilingukselle.

Miehethän usein haaveilevat siitä, miten aamulla saisi ensimmäisenä vain ihanan suihinoton, jonka päälle nainen vielä nielisi. Ei jokaista naistakaan välttämättä harmita, jos joskus g-pisteen sormeilu ja nuoleminen yli ensimmäisen ja toisenkin orgasmin olisikin koko seksiakti, ei vain hätäinen esileikki kostutustarkoituksessa.

Rosa Meriläinen Lipstick Mafia

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *