Vilja: Mulla on niin hirvee olo!

Meeri: Krapula?

Vilja: Oksettaa vieläkin vaikka olen lopettanut juomisen yli vuorokausi sitten.

Erin: Ootko varma ettet ole raskaana 😉

Vilja: Hahhah. Menkoista päätellen, en. Mä en ole saanut kahteen päivään mitään tehtyä. En ole uskaltanut edes imettää vaikka voishan olla että tyttö nukkuis paremmin. Oon vaan pelannu HayDayta ja toivonut että juuri tämä ei ole se tapahtuma minkä lapset purkaa terapeutille aikuisena.

Maiko: Hah, mä opin jo pienenä että milloin kannattaa mennä pyytämään iskältä rahat ratsastuskorttia varten. Sunnuntaiaamuna kun iskää nukutti normaalia pidempään. Krapulan hyväksikäyttöä.

Vilja: Ja sit tätä ei helpota tämä seksi-iän kriisi. Oltiin ihan valmistauduttu Rehtorin kanssa että kun pitkästä aikaa on lapseton yö kotona niin juhlien jälkeen haetaan kebabit ja pannaan. No eihän se sit menny ihan kuin Strömsöössä sekään.

Noora: Mä oon kylässä mut tää on pakko kuulla!

Vilja: No kun ei ole mitään kuulemista! Oltiin oikein hilpeellä tuulella ja pusuteltiin taksissa kuin teinit. Mutta sitten kotona kun Rehtori oli että ”mielettömät noi sun daisarit!” kun ne oli tietysti täynnä maitoa ja kävi puristelemaan. No maitoahan siinä sitten rupes ruiskuamaan ja mun oli ihan pakko pumpata.

Maiko: Voi, tuntuu että tuosta on ikuisuus. Enkä enää koskaan saa tuntea sitä Dolly Parton-maista uhkeutta, ellen laita tissejä. Minkä kyllä saatan tehdä. Mulla on aikakin varattu tissikonsultaatioon.

Vilja: Siinä mä pumppasin Partoneista teepussit ja samalla toinen vetää kebabia. No sit kun sain ne tyhjättyä niin yritettiin kettua koloon, mutta sitten mulla niin hirveä nälkä että kysyin et haittaako jos syön samalla?

Meeri: Reps!

Vilja: Jossain vaiheessa me on vaan nukahdettu ja aamulla niskat mutkalla siitä sohvalta herättiin ja sohvatyynyt kebabissa. Tai minä heräsin kun äiti palautti muksuja. Eli ei ihan onnistunut se suunnitelma ihanasta aamukrapulaseksistäkään.

Maiko: Kunnon krapulaseksi on kyllä parasta! Uuuh!

Erin: Pitsaa, irttareita, kokista, leffoja ja välipanoja.

Meeri: Mun täytyy päästä aina ensin suihkuun ja pestä hampaat, mutta sen jälkeen on ihan mahtava fiilis jos voi mennä takaisin sänkyyn.

Maiko: Olispa ihanaa mennä oman miehen luo yökylään. Käytäis yhdessä kylvyssä, rakennettais maja ja syötäis karkkeja.

Vilja: Kettu(koloon)karkkeja.

Noora: Krapulaseksi luokitellaan meillä nykyään luksus-tuotteeksi. Yleensä on joko muksut kotona, liian kova krapula (ei pysty!) tai ei krapulaa (siivoomaan ja harrastuskuskaamaan!). Ihan todella harvoin osuu niin, että on ollut tosi kiva ilta, ei paha olo, vaan just semmonen sopivan levoton ja höppänä olo ja sit siihen sohvalla muhinointia 🙂

Meeri: Ei tapahdu ikinä.

Erin: Katsoin muuten sen Elastisen uuden ohjelman. Oli pakko katsoa samantien kaikki jaksot. Vitsi se on herkku. Sytyn!

Meeri: Mua häiritsi kun siinä uusimmassa sillä oli kauheet disketit.

Maiko: Haha, räpätessä roiskuu, ehkä sillä oli jäänyt Rähinädödö himaan. Musta se oli taas jotenkin söpöä kun se oli niin pöhkönä siitä Johannasta. Ihanan biisin ne teki!

Erin: Onko Elastinen varattu? Mä voisin kyllä hoitaa sen pois riutumasta.

Vilja: Elastisen tyttöystävän nimi on sit varmaan Kimmoisa.

Maiko: 🙂

Meeri: Uskaltaako muuten ottaa tissikuvia enää ja lähettää miehelle reissuun kun kaikki kuvat on pilvessä?

Noora: Eiköhän niitä ole siellä niin paljon että hukkuu massaan. Google on varmasti laittanut oman pilvenhattaran ihan vaan tissikuville. Suosittelen lähettämään.

Vilja: Vai vielä kuvia näistä. No toisaalta, nyt jos koskaan. Pitää vaan ottaa aamulla kun ne on tasaisen täynnä, ja ilman liivejä. Imetysliivit, yök.

Maiko: Me googlattiin viikonloppuna netissä seksileluja Masterin kanssa mun työkoneella, ja sit maanantaina näytin pomolle tubesta meidän uuden yritysvideon niin eikö se koko selainikkuna ollut kuorrutettu supervibroilla ja anustapeilla… Että kannattaa ainakin piipahtaa vaikka Zalandossa niin vaihtuu dildot mieluummin kengiksi.

Noora: Tirsk 😉

Meeri: Olis pitäny ottaa enemmän kuvia kun vielä tissit oli täynnä. Nyt nää on epäsuhtaiset, toinen on vähissä, ikuisesti. Toinen porskuttaa vielä.

Noora: Multa joku muksuista kysyi: ”Meinaatko kasvattaa noi sun tissit ihan polviin asti?”

Maiko: Kauheen kätevät. Heittää olalle vaan ja pesee alta, sanos mummo.

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *