Meeri: Mun luksusta on sunnuntai-iltapäivä yksin Prismassa. Siellä menee helposti tunti vaikka on ostoslista. Ihanaa kierrellä ja ihmetellä esimerkiksi uusia pesuaineita.

Noora: Tiedän ton! Mä rakastan nuuskia vartalopesuaineita.

Maiko: Mä haistelin kerran huuhteluaineita ja miespuolinen myyjä tuli siihen ja vain katsoi mua. Katsoin kieroon, siis oikeesti laitoin silmät kieroon ja tuijotin takaisin. Lähti pois. Mä melkein pissin housuuni kun jäin miettimään tilannetta. Se piti mua varmasti sekopäänä imppaajana.

Meeri: Mäkin nuuskin, tietty! Mut tänään jäin hevi-osastolle jumiin. Siellä oli myskikurpitsa. Jäin ihan lumoutuneena tuijottamaan sitä. Ja sit tajusin, että mies on yöllä lähdössä kolmen viikon työmatkalle ja on pakko ehtiä harrastamaan seksiä ennen sitä.

Erin: Mikä on myskikurpitsa?

Meeri: No kattokaa nyt tota kuvaa. Saako tommosia olla julkisella paikalla saavillinen? Miten sä otat tuon käteen ja vertailet toiseen ilman että joku miettii että minkähän tortun täytteeksi rouva meinaa mötikän käyttää?

Erin: Tavallaan ymmärrän, mutta taidat silti olla puutteessa.

Meeri: Olin. Nyt on seksitty. Oli pitkästä aikaa menkkaseksiä. En ole aiemmin oikein siitä syttynyt mutta tänään toimi.

Erin: Mulle ei ole menkkaseksi ongelma, ihan samat halut. Oikeestaan kun on muuten kökkö olo niin seksi on loistava keino parantaa fiilistä ja orgasmit vähentää vatsakipuja.

Maiko: Rekkamies ajaa säässä kuin säässä ja tarvittaessa myös punaisia päin.

Vilja: Mua vituttaa kun piti heti synnytyksen jälkeen alkaa noi menkat. Eikö nyt voinu edes imetysajan olla poissa? Ainakin KAIKILLA muilla on ollut! Raskausaikana oli niin huoletonta olla ilman ehkäisyäkin ja nyt joutuu sitäkin miettimään. Täällä siis menkkojen aikaan seksigate.

Meeri: Meilläkin oli ennen, lähinnä mun reilumpien hillojen takia. Mä oon ressannu sitä sotkua. Mut sit mietin että onko se nyt niin paha, verta se vaan on.

Vilja: Lisäksi mun menkat tuntuu synnytyksen jälkeen samalta kuin synnytyksen avautumisvaihe ilman supistuksia. Eli ei todellakaan ole seksi ensimmäisenä mielessä ja tekee mieli läppästä jos toisella onkin. Joten olen äkäinen ja väsynyt ja itsetunto on maassa. Eli varsinainen MILF!

Maiko: Menkkojen aikaan meillä valitaan Beppy tai Peppu 😉 Paikat sen verran arkana niin voi vaan hellästi pökkiä tai sitten Beppy turvatyynynä.

Meeri: Onko se Beppy se märkätampooni?

Maiko: Joo on, rakkaustampooni.

Noora: Muistan kuinka verinen kalu oli vähän järkytys yhdelle entisen elämän hoidolle. Veri kuivui kalun varteen, eikä sitä juuri muualle edes tullut. Silti se oli ihan kauhuissaan että onko hän vienyt multa neitsyyden.

Erin: Mites toi suuseksi menkkojen aikaan?

Meeri: Siitä en syty, siis mulle annettuna. Itse kyllä voin ottaa.

Vilja: Kah, huomennahan on Steak&Blowjob -päivä. Pihvi kyllä maistuis.

Maiko: Mulle tuli viimeks hikka kesken seksin. Mies ehdotti et jos ottaisit suihin ja olet hengittämättä siinä. Tai jos hän säikäyttää mut isolla jormallaan. Hetken luulin että meni jo ohi ja jatkettiin mut sitten taas ”jaagh” ja semmonen kauhea kiekaseva hikka. Mies ei ollu aiemmin kuullut mun hikkaa. Alkoi nauraa ja sit meni multa fiilikset.

Meeri: Mun yksi nuoruuden poikaystävä oli todella bakteerikammoinen ja sitä ajatuskin menkoista ällötti, siis ihan ilman seksiäkin. Sen mielestä koko kuukautiset oli jotain iljettävän likaista. Mulla meni hetki ennenkuin tajusin miksi se vältteli näkemästä mua tiettyinä aikoina kuukaudesta. No se oli kyllä muutenkin kompleksinen tyyppi eikä kotikasvatuskaan sieltä avoimemmasta päästä.

Erin: Mä en ole koskaan tavannut miestä jolle olisi ollut menkoista merkitystä suuntaan tai toiseen. Exän kanssa reviteltiinkin sitten menkkojen aikaan ilman kortsua. Fiksua.. NOT.

Meeri: Mä en ole aiemmin menkkaseksistä tykännyt, mut nyt oli aika mahtavaa vaikka pitikin siirtyä sängystä kylppäriin koska Niagara Falls. Sitten meidän kylppärijatkojen aikana Seela oli kömpinyt meidän sänkyyn nukkumaan! Apua mikä järkytys kunnes muistin mistä veri lakanassa on peräisin!

Vilja: Kääk!

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *