Erin: Mitä kuuluu? Oli hyvä viikonloppu. Ja sunnuntain kruunasi kunnon perspano. Aijjettä.

Meeri: Mikä siinä perseessä nyt on niin ihmeellistä? Siinä on universumi vinksahtanu jos pitää hattutemppuja päästä vetämään. Suihinoton ymmärrän. Paneminen tietty. Mut toi tuhkaluukkuhomma ei vaan mene mulla jakeluun. Sehän laittaa lihaskin jo niin hanttiin et siellä on tavaran tarkoitus liikkua vain yhteen suuntaan.

Maiko: Sä ootkin suikkiprinsessa. Toisilla on aamukahvit sänkyyn, teillä tarjoillaan suihkunkostea suihinotto. Sulla on varmaan maailman onnellisin mies!

Vilja: Jos kaikki miehet olis päässy peppua kokeilee, ei täällä kohta enää hetskumiehiä oliskaan. Pelkkiä keijoja.

Noora: Mä oon niin väsyny. Voisin nukkua vaan. Koulussakin täytyy käydä ottamassa patjavarastossa päikkäreitä, en vaan jaksa sitä nuorisoa muuten. Myyntiedustajalla on ollut ihan ympäripyöreitä päiviä, niin jos satutaan sänkyyn joskus yhtä aikaa, esileikkikin on yhtä väsynyttä. Toinen kääntyy ja lätkäsee kädellä toista selkään: ”Jaksaisko panna?” Yleensä ei jaksa.

Erin: Nyt vaan kuule liukkariostoksille ja peppu pystyyn. Kyllä piristyy kuka tahansa mies. Ja nainen.

Maiko: Onko teillä joku perse-teema Erin? Talven kunniaksi, suklaan tilalla suklaareikää. Ei lihottais!

Vilja: Onhan se Steak and Blow job -päiväkin. Miksei vaikka Punaviiniä ja pepparkakaa myös. Suklaata ja suklaareikää.

Maiko: Anjovis & Anaali -päivä.

Vilja: Persikkaa ja Persikkaa -päivä.

Maiko: Ryppyreikää ja Reissumiestä. Anusta ja Aladoobia. Persua ja Karsua.

Erin: Me vaan keksittiin kokeilla sitä uudella lailla ja oli aika kivaa. Mutta kyllä siinä aika paljon viiniä oli alla että rakkautta sai ryppyyn viedä!

Meeri: Mä en tykkää edes straippeja käyttää kun ne tuntuu pyllynvälissä. Sinne ei kuulu mikään. Sieltä tulee vaan kakka!

Maiko: Straipit 😉

Vilja: Mä oon miettiny että koska sitä uskaltaa taas panna ylipäätään. En meinaa uskaltaa oikein katsoa edes tuonne alas. Kaikki tuntuu jotenkin isommalta ja paisuneelta. Palautuuko toisesta synnytyksestä ollenkaan?

Noora: Kroppa ehkä. Pää ei palaudu koskaan. Eikä mulla ole kyllä kroppakaan palautunu. Mulla ainakin jäi lantio siihen synnytysvalmiuteen. Jos nyt tulisin vielä raskaaksi niin ne vauvat sieltä vaan plopsahtelisi ulos. Plop plop.

Vilja: Paavo sanoi mulle, että: ”äiti miks sun pierut ei pidä ääntä?” Totta se on. Ne vaan tuhisee. Ai kauhee. Onko sekin löystyny? Kriisiä pukkaa!

Maiko: Reps!

Meeri: Voi Vilja 😉

Erin: Mä kuulin muuten yhdeltä kaverilta että joillakin naisilla on kaksi vaginaa. Jäi ihan kauheesti vaivaamaan että onko se sit niin että voi panna ykköseen tai kakkoseen?

Maiko: Tai kolmoseen?

Meeri: Kumpaan tamponi laitetaan?

Erin: En mä tiedä. Onkohan sillä kaksi kohtuakin? Ja kahdet kuukautiset?

Maiko: Googlasin. On myös miehiä joilla on kaksi penistä. Semmonen kaveri voi todella täyttää naisen.

Vilja: Voiko se ejakuloida yhtä aikaa molemmista? Panna kaksi naista yhtä aikaa paksuksi? Kaikkee mäkin mietin. Mä oon ihan hormoonipöllyssä vieläkin. Joo ei enempää vauvoja mulle.

Noora: Onko sulla ollu jo jälkitarkastus?

Vilja: Joo, oli. Ja laitettiin hormonikierukka. Ehkä sitä uskaltais jo takas ratsaille kohta. Fiiliksiä olis kyllä. Mut en tiedä miten toi alakerta ajatuksesta tykkää.

Erin: Sulle sama viesti, liukkariostoksille vaan.

Vilja: Joo niin mä teen. Vaikka mietin kyllä tossa yks päivä kun tätä maitoa tulee ihan suihkuamalla että voiskohan sitä hyödyntää liukkarina. Vois tosta tuutista vaan ruikkasta suoraan alueille.

Maiko: Joo, ehkä sulla tosiaan on vielä vähän synnytyksen jälkeistä sekopäisyyttä noista jutuista päätellen. Tai sit sä olet vaan munan tarpeessa.

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *