Vilja:  Jotkut miehet kuulemma haistaa kun naisella on kuukautiset. Jotenkin epämiellyttävä ajatus. Mut onko se jotenkin erilainen haju niiden nenässä. Onko se houkutteleva vai luotaantyöntävä? Raskaana olon hyvä puoli on kyllä se, ettei tarvii räteillä ja pumpuleilla leikkiä.

Erin: Joo, mä tiedän ton. Opiskeluajan kämppis, siis mies, ilmoitti aina kuuluvasti: ”Täällä haisee menkkaselle!”. Se oli kuulemma vain toteamus, mutta kyllä mua häiritsi. Ihme meedio.

Meeri: Meidän lähi-Siwaan on tullu niitä uusia hajustettuja terveyssiteitä. Pitkään mietin, että mikä siellä oikein tuoksahtaa. Tänään jouduin sitten ostamaan työpaikan kahvilasta siteitä, ja kun ei siellä muita ollu, niin näitä tuoksuvia. Tuttu hajuhan sieltä paketista tulvahti. Nyt haisee pillu, käsilaukku ja koko kämppä lähi-Siwalle.

Noora: Pillu haisee Siwalle. Siwa haisee pillulle. Kummin päin tahansa, yhtä kamalaa! 😉

Vilja: Siwa, yllättävän lähellä. Suorastaan hajuetäisyydellä.

Maiko: Eipä jää epäselväksi nyt kenellekään, että kellä menkat on.

Erin: Kellä menkat on, se menkat kätkeköön. Mulla on tähän vaan yks sana: kuukuppi. Nooralle ja muillekin tiedoksi, löysin uuden tosi hyvän kuukuppimerkin. Pysyy eikä falskaa.

Vilja: Paluu keskiajalle noiden hajusteiden kanssa. Mun kollega harrastaa niitä semmosia keskiaikaistapahtumia. Että ne pukeutuu ja on jotkut turnajaiset ja systeemit. Voisin vinkata että nyt saisi helposti tuoksut mukaan. Kaikille vaan aalwayssit pöksyyn.

Noora: No miltä ne siteet sitten oikein haisee, vessanraikastimelleko? Eihän se naisen kukka nyt ihan ruusulle aina tuoksu, niin että periaatteessa kiinnostaa. Vaikka en mä nyt Siwalle halua haista. Ja kuukuppi on jäähyllä. Mun täytynee hommata uusi joka tapauksessa. Joku mallia kuukattila.

Meeri: Joo, semmoselle Eau De Pimpille!

Erin: Eyyyyyyhhh!

Vilja: Koskahan kuukupu pysyy sisällä synnytyksen jälkeen? Mä tarviin sit kai mallin Kuupalju.

Maiko: Kuukaukalo. Vasen laita!

Erin: 😉

Vilja: Kuukupu. Under the Dome. Noni.

Maiko: Kyllä niitä varmaan kohta saa kaikissa Wunderbaumin tuoksuissa. Kuusipimpi.

Erin: Ja kai niitä tamponejakin on jo tuoksuvina. Tampax Wunderbaum. Tuoreen vastan tuoksu.

Vilja: Ai kamala. Sit varmaan kävis niin, että baarissa kävis parhaiten flaksi tuoksuvilla naisilla kun ei ole niin suurta raskautumisvaaraa kuusipimpeillä.

Maiko: Tuoksulla yöhön.

Erin: Tähän tuli mieleen yksi lyhytaikainen poikaystävä menneisyydestä joka oli todella in-to-menkat. Juuri puolukka-aikaan olisi halunnut ottaa suihin ja hieroa naamaansa sinne. Kerran annoin, oli aika näky kun nousi sieltä. Käskin sen naamapesulle ja häivyin. En oikein koskaan toipunut siitä.

Meeri: Ehkä sillä oli raudanpuutos?

Erin: No sitä ainakin houkutti kuukautisveren rautainen tuoksu.

Noora: Tulee mieleen sellainen verinen klowni-naama. Ihme ettet nähny painajaisia.

Maiko: Onko se tuoksui laitettu niihin siteisiin siksi, ettei varastelevat teinit veisi siteitä kaupasta?

Meeri: Tai varastelevat kotiäidit 🙂

Vilja: Tuoksuhälyttimet. Väripatruunoiden sijaan pamahtaa vaatteisiin ja ihoon Siwan tuoksu. Pistää miettimään pölliikö toista kertaa.

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *