Maiko: Vanhempi mies sanoi tossa viereisessä pöydässä, että kun kuusikymppinen nainen käy pissalla se on kuin haulikolla ampuis. Kauheeta ajatellakin kun vähän tuntuu että ainakin halkaistu piippu siellä on jo nyt. Sitten kun ei enää kehtaa mennä tyttöjen kanssa kyykkypissalle, on tultu vanhaksi. Sekin on niin väärin. Kun se kimppapissallakäynti on vähän niinku se naisten juttu.

Meeri: Miettikää, jos miesten keho muuttuis kanssa lasten saamisen myötä samanlailla. Alkais pissa suihkuta joka suuntaan terskan päästä, joka lapsesta uusi suihku. Eiks se olis hauskaa, olis jutun juurta urinaarilla. Ai, sulla on kolme muksua, kiva, mullakin!

Vilja: Tai alkais vähän lirahdella. Se olis niille ihan oikein. Kuinka monen miehen on tarvinnu miettiä, että voinko mennä tanssitunnille tai muksun kanssa trampalle, entä jos lirahtaa housuun?

Maiko: Kaveri taputtaa Patea selkään baaritiskillä kun Manchester City tekee maalin ja Patella pääsee liru lahkeeseen.

Meeri: Ei mee tasan nääkään nallekarkit. Ja niin kamala makeennälkä että on ihan pakko paistaa vohveleita. Ootteko Maiko jo Suomessa? Tulkaa joku kahville!

Maiko: Ei vielä, pari päivää vielä lämpöisessä 🙂 Yritän tankata aurinkoa ja pysytellä kaukana muista suomalaisista, en olis tarvinnu totakaan haulikkomielikuvaa.  Ja mulla alko menkat! Sekin on niin epäreilua. Miks lomalla??

Noora: Mullakin on menkat. Tai TULVAT. Veri vaan roiskuu. Ei ollu hyvä tämäkään ehkäisy. Tää naisen elämä on yhtä eritettä! Yritin kokeilla sitä kuukuppia. Miten sitä kaikki kehuu, että on niin älyttömän helppoa ja tarvii vaan kerran päivässä tyhjentää ja on niin kiva kun ei roskaa luontoa ja NIIN helppo laittaa, tarvii vaan keittää ja kuivata jollain liinalla ja desinfioida ja hirmukätevää suorastaan nautinnollista! Mulla meni kyllä kuppi nurin kun yritin ähistä sitä paikalleen koulun vessassa. Tarviin varmaan jotain liukkaria. Sit piti tulla siihen yleiselle lavuaarille pesemään kun ei niissä kopissa ole lavuaaria. Sormet veressä, housut kintuissa, kuppi täynnä. Ja sit pitäis olla joku käsilaukkulaboratorio millä sen keittelis puhtaaksi. Kyllä on niin kätevää!

Maiko: Haha. Muistuta että tuon sulle näitä rakkaustamponeita, nää on aika kivoja, jos nyt mikään menkkoihin liittyvä voi olla kivaa.

Meeri: En mä jaksanut tehdä vohveleita. Mut söin puoli kulhollista sokerimunavaahtoo. Ei saatana!

Vilja: Mä olen tänä iltana syönyt kaksi lautasellista vispipuuroa, paketin hapankorppuja voilla ja pussillisen marenkeja! Siis mitä hittoa! Kuka on edes ostanu jotain marenkeja meille? En minä ainakaan. Siinä ne vaaleanpunaisina ja viattomina odotti että mä maistan ensimmäisen. Ja sit se oli menoo. Mä oon lihonu tän raskauden aikana 23 kiloa! Ei jumalauta. Ei mitään kontrollia. Jos ei tää mässyttäminen kohta lopu niin se saa sitten saatana jatkua. Mä oon niin loppu tähän.

Meeri: Jos menkkojen alkupäivänä mässää, sitä ei lasketa.

Vilja: Mutku mulla ei ole edes niitä menkkoja. Ja mulla lasketaan! Neuvolan täti, jolla ei takuulla edes ole omia lapsia, (niin nuori ja hapan), kyttää ihan into piukassa mun painokäyrää. ”Katsos, tässä on nyt taas tämmöinen aikamoinen nousu viikon aikana. Pitäisikö sitä makkaran syöntiä vähän rajoittaa?”. Makkaran!!?? Huusin sille et mä olen vittu vegaani enkä syö makkaraa. Ei tainnu mennä läpi. Ottaa niin päähän. Se vois itse astella sille vaa’alle ens kerralla. Ei nimittäin minkään valtakunnan käyrillä se emäntä!

Erin: Eikä lasketa myöskään jos syö yöllä. Tai jos syö yksin. Tai seisaaltaan. Ja pimeässä. Kalorit ei silloin näe tarttua. 😉

Maiko: Vilja, mä tunnen sun tuskan! Mulla oli kanssa yks ihan natsi neuvolan täti. Onneksi se jäi eläkkeelle ja sain uuden täyspäisen. Kävin muuten aamulla salilla kuitenkin kun alkaa olla niin tolkuton lomapöhö. Rusketus onneksi kompensoi vähän, mut ai kauhee kun tarvii mahtua työvaatteisiin ens viikolla! Siellä oli kyllä ihanasti edustettuna koko kirjo lomatreenaajia.

Erin: Oliko Himotreenaaja: ”Syön lomallakin vain  FunLightilla maustettua rahkaa ja treenaan viisi kertaa päivässä”?

Maiko: Joo, ”Vesi on paras janojuoma” -tyyppi. Kyllä se on kuule olut mikä parhaalta täällä maistuu. Lisäksi oli tän Himotreenaajan sisko, Himojuoksija. Se käy aamulla juoksemassa rannalla, juomapulloja ranteissa ja nilkoissa. Ja sit se tulee salille ja polkee tunnin jotain kuntopyörää niin hullulla vauhdilla että hyvä ettei pyörä irtoa telineistä. Ja Hauis-Jari. Tää on yleensä hyvin ruskettunut mies, joka tepastelee varvastossuissa ja lyhyissä shortseissa ja veivaa hauista eri kulmista. Välillä tepastelee taas ja ottaa tilaa haltuun. Ja jossain vaiheessa sen on pakko riisua paita.

Erin: Meillä on oma Haba-Jartsa meidän salilla. Harva se päivä sille täytyy käydä muistuttamassa että paita päälle.

Maiko: Sit on vielä tää Zumba-Mari. Se on pikkusen pihalla. Ottaa kilon kahvakuulat ja tekee niiden kanssa jotain joka on kai jotain tanssin ja itsetyydytyksen välimuotoa.

Noora: Mä oon ehkä toi tyyppi jos ikinä eksyn salille. Olin kerran zumbassa. Se ohjaaja sanoi että kukin tekee tavallaan ja että ei ole virheitä, on vaan sooloja. No mä varastin kyllä sen shown. En mennyt toista kertaa.

Maiko: Ostin uudet ihanat kengät ennen reissua ja ne ei oikein meinannu pysyä jalassa. Master siihen että älä huoli kyllä ne kohta turpoo kiinni. Ihan paskaa, se oli oikeessa. Nyt ne remmit on oikein porautuneet ihoon. Tosi söpöä. Mä alan kyllä paastolle kun täältä pääsen. Paastohaaste! Kuka mukana? Tai ei, paasto on tilapäistä. Mä aloitan luopumishaasteen! Poistan sekä kehosta, että mielestä ylimääräiset, lopullisesti. Samalla voin siivota kotoakin kaiken ylimääräisen roinan. Kokonaisvaltainen puhdistautumissyksy. Niin mä teen!

Meeri: Hyvä Maiko. Kannatetaan.

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *