Maiko: Heiii ihanaiset! Terveisiä lämpimästä! Täällä ollaan perillä ja wi-fi toimii rantabaarissa 🙂

Vilja: Nauttikaa pulmuset. Onko muksut Nasse-sedällä ja te kieritte rantahiekassa?

Maiko: Tietty! Muksut on Äkta Pirat -kerhossa oppimassa merirosvoiksi ja me, no käytiin nopeesti panemassa että päästiin äkkiä iltapäivä-GT:ille. Meillä on seitsemän minuutin quickie resepti. Pam pam ja done. Kato nää tehotunnit on kriittiset mun rusketuksen kannalta.

Meeri: Resepti oikein. Uskallanko kysyä.

Maiko: No, toinen tykkää istua varjossa pädin kanssa ja tuijottaa jotain urheilutuloksia ja toinen on auringonlapsi jolle parasta on paahtava helle ja tieto siitä, että jos haluaisi, voisi lukea. Ja taustalla vain meren pauhu ja nahan hiljainen tirinä.

Meeri: Niin..?

Maiko: Niin sovittiin pelisäännöt millä molemmat saa ja pääsee loppuajaksi nauttimaan omista jutuista. Minuutin suihinotot lämmittelyksi, hetki  lähetyssaarnaajaa ja sitten viimeistely takaapäin. Meni itseasiassa vain kuusi minuuttia.

Vilja: Te ootte sekasin. Mut ootte onneksi molemmat yhtä sekasin.

Maiko: Tiedättekö mikä on pyllystä? Tää ristiriitainen fiilis. Huono omatunto muksujen viemisestä piraattikerhoon kaksi kertaa päivässä kahdeksi tunniksi, mutta toisaalta mieletön vapaudentunne ja rentoutuminen kun saa olla ihan itsekseen. En mä kotona saa olla koskaan yksin ja vaan tuijottaa taivasta. No, yritän rypistellä näistä omatuntovaivoista, kyllä sitä arkea taas saa kohta runnoa menemään.

Erin: Naisilla sisäänrakennettu toi märehtiminen. Nyt nautit vaan! Teet just sitä mikä huvittaa tai ehkä parempi sulle jos pystyt olemaan tekemättä mitään. Himosuorittaja.

Maiko: Joo, suorittaminen saa jäädä nyt. Ei tarvii ressata enää edes urheilusta. Lillun korkeintaan altaassa.

Meeri: No mihis tehokkaat rasvanpoltto-aamutreenit on jääneet?

Maiko: No olinhan mä tietty tehnyt liikuntasuunnitelman kun täällä on kaikki tenniskentät, kuntosalit, sisäuima-altaat ja kaikki. Varattiin sitten ensimmäisenä päivänä tenniskenttä. Oltiin oikein että: ”Yhteinen harrastus on hyvä ajatus. Tässä me nyt harrastetaan yhdessä tätä yhteistä harrastusta. Voidaan suomessakin jatkaa tätä parisuhdeharrastusta. Ja tennis on hyvin kultturelli laji. Ja ja.” Eihän siitä helvetti mitään tullu. En oppinut lyömään rystyltä, miehen opetus vitutti, aloin mököttää kun se otti hiukan tosissaan ja juoksutti mua laidasta laitaan niin että liukastelin omassa hiessäni. Lopulta lähdin menemään ja heitin Masteria tennispallolla. Onneksi olen paitsi surkea häviäjä, myös onneton heittämään, pallo ei osunu Masteriin vaan kimposi seinästä takaisin ja mua naamaan. Lääkäri sanoi että: ”Ei hata, parane kulla. Musta sulma ei ole kuolemaksi. Tennis on alykas laji.” Tarkoitti kai että tennis on älykkäiden laji. Tennis ei siis ole minulle. Haettiin muksut kerhosta aurinkolasit tiukasti päässä molemmilla.

Meeri: Haha. Te sankarit kyllä aina onnistutte. Mites muksut, onko ne ihan onnessaan koko päivän vesileikeistä ja maailman suurimmasta hiekkalaatikosta?

Maiko: Onhan ne ihan pähkinöinä. Vilho jopa siinä määrin ettei sitä saa altaasta iltaisin pois ilman kilareita. Meidän piti kehittää pelottelustoorit siitä että merirosvot tulee laittamaan sinistä ainetta illalla altaaseen ja se kirvelee jos siihen koskee. Häntä ei kuulemma haittaa. Ja sit me huomattiin eilen, ettei kaveri juurikaan käy vessassa. Sit alettiin oikein seurata kun se kuitenkin juo koko ajan ”van kokakola vit ais”, että täytyyhän sitä välillä pissattaa. No siellä se käy pissimässä merirosvolaivan ruorin takana ja ei muutakuin takas liukumäkeen ja meno jatkuu. Täytyy olla hullu määrä klooria tossa vedessä. 10000 neliön allas, mitä ne tekee kun joku kepara vääntää sinne kakkoset? Kuuluuko siivous allinclusiveen?

Erin: Minuutin esileikit ja loppupäivän vesileikit. Lomakonsepti.

Maiko: 😉

Vilja: Onko siellä jotain iltaohjelmaa? Mistä ne tanssikuvat oli?

Maiko: Illan show. Hikeä valuen jorattiin Vilhon kanssa. Mitä tää hien määrä mahtaa olla vaihdevuosissa? Ei voi tulla koko showhun, tai pitää tulla kokouikkarissa. Ei ollu kyllä ihan American Talent -tasoa esiintyjät, viihdyttävä show silti. Koko päivän soinut päässä ”I was porn this way”. Ei mutta, täytyy kai lähteä hakemaan ne muksut, on ne kuitenkin omat. Ja löytävät ne meidät kuitenkin 😉

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *