Vilja: Mun täytyy kertoa yksi juttu teille. Nyt kun olen toista kertaa raskaana, niin aivastaessa välillä lirahtaa. Jotain jumppaa tarttis varmaan tehdä! Mitä te konkarikantajat ootte käyttäny, onks teillä jotkut kuulat?

Maiko: Vilja, no et ole todellakaan yksin. Mut eikö ole perseestä? Siis lirahtelu. Tai siis vehkeestä.

Vilja: No mullon kyllä jotkut tommoset kuulat. Sain ne miehen siskolta second-handina. Pitäis vaan käyttää niitä. Ohjeissa luki, että “Aseta sisään vaikka kotitöiden teon ajaksi.” Mut mitä helketin kotihommia voi tehdä makuultaan kun ne molskahtaa pihalle ennen kuin ehdin edes puoli-istuvaan asentoon?

Maiko: Second-hand karvakuulat! Sä oot kyllä niin skotti! Taitaa kyllä olla aika hevit kuulat jos noin tippuu lahkeesta? Onko niissä säädettävät painot?

Vilja:  No en oo kauheasti löytänyt vielä sitä omaa aikaa, että vois reenailla, makuultaan olen vasta kokeillut, kerran… pitäis saada järkättyä semmonen hetki, että pikkumies nukkuu ennen mua ja jaksan vielä jotain sen jälkeen!

Noora:  Mullakin on ne kuulat mutten myöskään ole niitä muistanut. Tuolla ne on varmaan hiekkalelukassissa muiden pallojen seassa.

Erin: Mä oon nyt tästä karvakuula-asiasta ihan pihalla! En ymmärrä muiden kuin vihreiden kuulien päälle.

Meeri: Erin, sun vauvat onkin syntyny aivastuksella ja päät oli varmaan kuulan kokoiset. Et sä niitä varmaan tarttiskaan. Mun tarttis kyllä kaivaa ne kuulat jostain naftaliinista, missähän ne on..?

Meeri: Kävin kaivamassa kuulat miljoonalaatikosta. Nää pysyy kyllä ihan hyvin mut oonkin varmaan käytännössä taas neitsyt.

Maiko: Sitä kasvaa uudelleen umpeen…

Noora: Vähän kuin käyttämättömät korvisreiät.

Maiko: Jos tulee heti pihalle treenatessa niin sitten täytyy vaan selinmakuulla ensin. Tai ilman kuulia. Hengitys sisään, pidätä hengitys: squeeze järjestyksessä: peba, bimba ja pissis (jos ei erota niin ei hätää, rutistaa vaan niinkuin pissa ja kakkahätää pidättäis mut yrittää välttää ettei purista vatsalihaksia). Ja hengitys ulos samalla kun puristaa. Sit tauko ja uusiks.

Erin: Pitäsköhän munkin hankkia kuulat?

Noora: Niin kai ne on kaikille hyvät. Mun on ainakin vaikea ilman mitään vastusta havaita ne lihakset, en ainakaan joogassa koskaan tunnista niitä. Huomaan aina, että puristan perseellä ja vatsalihaksilla ja oon ihan krampissa kun muut menee ihan ommmm. Mulla meinaa lähinnä päästä pieru.

Erin: Vai tartteeko olla vähintään hiekkalelukassi niille?

Maiko: Juu, ei ne pahitteeks ole. Mut noi treenilelut on kovasti kehittyny. Kokeilla voi esim. sellaista joka ohjaa treeniä värisemällä. Mmmmm. Mulla on on ostoslistalla semmonen laite.

Meeri: Voi helketti, miten nää saa ulos? Täällä on nyt uusneitsyt jumissa hiekkalaatikolla. Nää mun kuulat on kai merkkiä Sahara.

Erin: Onks kaikilla muilla kuulat kuin mulla? Onko geishakuulat ja treenikuulat sama asia? Mä oon niin pihalla pillulihasten treeniskenestä. Oon keskittyny vatsalihaksiin 😉

Noora: Me voidaan pitää sulle virtuaaliset saharakuulatreenit Erin. Mut ensin täytyy hoitaa joku geishapallolaajennus tolle Meerille, eikö ne tuu ulos kun punnerrat, eikö niissä ole narua?

Maiko: Jos meet kyykkyyn?

Vilja: Huono vitsi tähän: gynekologi suositteli naiselle geishapalloja. Nainen soitti gynelle seuraavana päivänä: Siitä on jo pari tuntia kun nielaisin ne eikä vieläkään tunnu kireyttä.

Noora: En mä kyllä niitä kuulia paljon ole käyttänyt. Tapana on ollut puristella pillua bussissa työmatkoilla ja silloin kun imetin.

Maiko: Purista pillua bussissa. Loistavaa.

Vilja: Mulla on geishat kanssa. Laitoin ne kerran (joku 10 vuotta sitten!) pimpsaani ja kävelin bussipysäkille. Molemmat oli pulpahtanut ulos ennen kuin pääsin perille.

Noora: Lasten läsnäollessa vois treenata kans. Joka kerta kun 2v kysyy ”mikä toi on” niin pitää jumpata pari kertaa bebaa, joka ”äitiii” huudahduksella bimbaa ja joka ”pyyhkimään” bissaa. Sit kun on  10 sarja täynnä jokaista, niin voi huutaa bingo.

Meeri: Aikuisten oikeesti. Nää pitää varmaan synnyttää ulos? Ei näissä mitään narua ole, kaksi irtonaista palloa.

Noora: Häh, kuulostaa oudolta että kaksi palloa vaan. Ei kai ne olleet sellaset jing-jang-kuulat joita kuuluu pyöritellä kädessä? Kuuluuko niistä sellainen rauhottava helinä jos niitä liikuttaa?

Maiko: Voi Meeri! Mä työnsin kerran viinirypäleen pilluuni. Säikähdin että saanko sen pois. Sain.

Noora: Miksi Maiko oi miksi!

Meeri: Kiitos! Repesin niin että pallot lumpsahti ulos! Tai repesin on ehkä väärä sana tässä.

Erin: Maiko, sun ois pitänyt vaan oottaa että se kuivuu ja tulee rusinana ulos.

Maiko: En tiedä miksi! Olin nuori, villi ja kokematon.

Noora: Kiva jos ois valuttanut esim. bussissa jotain ulos ja oisit vaan todennut että se on vaan rypälemehua.

Vilja: ”Äiti, minä en saa unta kun äiti nauraa”

Maiko: Meeri, koita ens kerralla kahvakuulaa, helpompi saada ulos.

Erin: Tolla pimppipuristetulla rypälemehulla vois olla kysyntää. Kyllähän ne sitä kissojen paskomaa kahviakin vetää kovalla hinnalla. Tai hei, pimppipuristettua viiniä. Eri vuosikertoja ja silleen.

Meeri: Mäkin jotenkin inspiroiduin tosta rypäleestä. Mitä arvelette, jos nyt alottaa kovan treenin niin voiskohan jo ens syksynä puristaa ite omenamehut?

Maiko: Sillainko se extra virgin oliiviöljykin tehdään?

Noora: Niin sen täytyy olla! Mulla tosin tulis vaan ex-virginiä.

Meeri: Kuuluuko ny venytellä ku on treenannu?

Erin: Mun oli pakko googlata kun kukaan ei kertonu mitä eroa noilla kuulilla on! Eli geishat on kireemmille tyypeille, pienemmät ja irtonaiset, harkkarit on kiinni toisissaan, isommat ja narulla.

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *