Meeri: Nyt ette usko mitä tapahtui! Ne jäävibrat unohtu synttärikemujen jälkeen siltä esittelijältä meidän pakkaseen  ja mun iskä oli hoitamassa muksuja alkuviikosta… No eikö se ollu tarjoillu ne muksuille mehujäinä! Iloisena tulivat mua vastaan ja kilpaa huusivat, että nää uudet mehujäät on tosi hyviä! Mä meinasin kusta housuuni kun näin, että siinä ne imuttelee makuliukkarilla maustettuja jäädildoja. Voi taivas!

Vilja: Ahhahahhaahhaaa!! En kestä!

Maiko: Hehehe, mies säikähti niin että tippu lattialle kun repesin nauruun 😉 Joo, sinne jäi ne maustetut pakkaseen. No ei niitä ollu ainakaan käytetty tositoimissa. Mä voin kuvitella miltä näytit kun muksut kirmaa vastaan dildoa imuttaen. Mut eikös teidän muksuilla ole aikaisempaakin kokemusta aikuisten leluista. Tsih.

Meeri: No niin on! Sekin vielä.

Noora:  Kerro, mä en oo kuullu!

Meeri: No, kun Seela oli pieni, konttausiässä, mä tulin kerran kotiin ja Isokiho näytti vähän pahalta. Kysyin, että mikä mättää. Vastasi, että voisit se sinäkin vähän tarkemmin katsoa missä noita pimppikuuliasi säilytät! Oli ihmetellyt kun Seela oli ollut vähän liian kauan hiljaa ja omissa touhuissaan. Se oli kontannut meidän makkariin ja löytänyt mun yöpöydän laatikosta treenikuulat. Isokiho oli tullut katsomaan missä tyttö on, ja nähnyt kun pimulla joku naru suussa. Siitähän tyttö oli innostunu ja lähtenyt konttaamaan karkuun. Isokiho perässä ja pikkusen sillä oli kai flipannut kun näki mitä siellä narun perässä oli. Kävi vähän lämmöllä mulle 🙂

Erin: Ainakin Seelalla alkaa olla tää välinepuoli hallussa, parempi tilanne kuin monella aikuisella!

Noora: Mä nauran kaksinkerroin täällä. Miten sille tytölle aina sattuu ja tapahtuu. Mut joo, komppaan Eriniä, hallussa!

Vilja: Meidän Paavo hankas ikeniään pikkudildoon kun hampaita oli tulossa. Kai se tuntui kivalta purulelulta. Jostain se kans löysi sen meidän kylppärileikkien jäljiltä. Olinkin jo unohtanu koko jutun.

Noora: Monikäyttöisiä noi dildot!

Erin: Kerroitko isälles mitä jälkkäriä oli muksuille tarjoillut? Söikö muuten itsekin?

Meeri: No en ole pystynyt kertomaan. Ei onneks syöny itse, oli valinnut tuutin. Ja on ilman laseja puolisokea, mikä on ihan tosi hyvä juttu tässä tapauksessa. On se kyllä mielettömän rento tyyppi, tosta noin vaan tulee hoitamaan viikoksi mukuloita, kutsuu mukaan omat ja naapureiden, ja vie niitä asuntoautolla uimarannalle, kauppaan ja huvipuistoon. Jotenkin se saa lahjottua muksut tottelemaan itseään ja suurinpiirtein ehjinä säilymään. Laastareita kyllä kuluu. Rapatessa roiskuu.

Maiko: Kiitos muuten Meeri kutsuista! Koska ne tuotteet tulee? Meillä on viikonloppuna hotelliviikonloppu varattu 😉 Kaksi vuotta edellisestä kerrasta kun on oltu Masterin kanssa kahdestaan yö! Hävettää ihan tämä saamattomuus. Kuinka usein te ootte ihan kaksin yön? Muksut muualla hoidossa tai itse poissa himasta?

Noora: Meillä on tavoitteena kerran vuodessa pornokaupan kautta hotelliin. Ja kerran parissa kuukaudessa yritetään saada muksut ripoteltua yökylään kavereille ja sukulaisille. Netflixistä sarjamaraton, takeawayta, seksiä ja köllöttelyä.

Meeri: Saan kamat huomenna! Eli ehtii teidän hotellikeikalle. Me pyritään kerran kuussa oleen kaksin yö. Aina ei kyllä toteudu.

Maiko: Hyvä, kiitos Meeri! Ihan säälittävää tää meidän oman ajan ottaminen. Selänteet kuulemma viettää kerran viikossa laatuaikaa. Ja muutenkin “isi hoitaa ja auttaa” taas lööpissä. Luulis nyt, että saisi itsekin edes kerran kuussa aikaiseksi!

Vilja: No juu, ehkä prioriteetteja on hyvä välillä tarkistaa ettei huku sinne essun taakse, mutta ehkä Selänteisiin ei kannata verrata 🙂

Erin: Mä varasin just hotellin festareille ja kävin laittamassa jäävibran pakkaseen! Otan tän avioliiton haltuun! (Vaikka mun mielestä oliskin miehen aika joskus toteuttaa joku juttu alusta loppuun!)

Maiko: Kai otit sen vibran pois siitä ennenkuin pakastit 🙂

Erin: Mitääh??

Maiko: Ei sitä vibraa saa pakastaa! Siis se värisevä metallinen pikkupatukka joka on siinä varren sisällä.

Erin: SHIIT! No, ei se kauan ehtiny olla siellä. Kävin ottaa vibran pois, toimi ainakin vielä. Pakastusaika neljä tuntia ja Rantaruotsalaisen lento pitäis juuri silloin olla laskeutunut! Tytöt, tänään meitsi panee! Tilasin seksiviestillä viisi orgasmia ja yhteissuihkun. Toivottavasti RR on nukkunut lennolla. 🙂

Vilja: Hyvä Erin! Seksiviestit on halpa tapa huoltaa parisuhdetta. Ainakin niin kauan kun niitä lähettää omalle kumppanille 😉

Noora: Peukku seksiviesteille! Meillä toimii esileikkinä. Lähetetään joskus satakin viestiä päivän aikana. Teinimeininki!

Meeri: Sata! Miten se on edes mahdollista, työpäivän aikana? Laitat oppilaat kirjoittamaan “Miten vietin kesälomani” -ainetta, vai? Meillä on seksiviestittelyä hillinnyt se kun mä oon kerran vahingossa lähettänyt Isokihon äidille sovitteluviestin yhden mehevän riidan jälkeen. Kannattaa miettiä miten nimeää tyypit puhelimeen.

Maiko: No mitä herkkua lupasit anopille?

Meeri: Kyllä siinä tuli kaikenlaista rakkauden bonusta luvattua. Oon saanu siitä jokseenkin paljon palautetta…

Liity Lipstick Mafiaan!

Lady Lipstick haluaa kutsua sinut mukaan eliittijoukkoomme! Saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta sekä upeita etuja meiltä ja partnereiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *